Hoppa till sidans innehåll

Städschema för omklädnings- och klubbrummet


Samtliga åkare som har rätt att byta om i TKS eget omklädningsrum (grupp Elit - Diamant) får ansvar för städning av omklädningsrummet och klubbrummet enligt rullande schema:

(Gamla scheman: Städschema HT 2016 / VT 2017Städschema VT 2016 - ver160206)

Om ni inte kan städa den veckan som ni har fått, så får ni själv ordna med ett byte. 

 

Lite allmän info om städningen

Städningen bör utföras någon gång under helgen, men ni bör även titta till papperskorgar mm under veckan.Vi alla trivs allra bäst när vi har rent och undanplockat både i omklädningsrum och klubbrum. Barnen kan gärna hjälpa till med städningen, men det är Ni föräldrar som har ansvaret för att det blir rätt utfört. Det finns en arbetsbeskrivning på städskåpsdörren i klubbrummet, vid sidan om kylen. Och gör gärna något extra utöver det som står på beskrivningen :)

Städmaterial finns uppe i klubbrummet (i skåpet vid sidan om kylen), dessutom i skåpet i duschrummet i TKS omklädningsrum nere.

 

Sopor

Soporna töms på bakgården utanför vaktmästarnas fikarum.Tänk på att vi har sopsortering. Se till att slänga soporna i rätt kärl, för annars vi bli skyldiga att betala en avgift till Tyrs Hov. De brännbara soporna ska slängas i containern som är avsedd för brännbart material. Deponi ska slängas i deponikärlet. Organiskt material (matrester mm), ska slängas i en behållare avsedd för organiskt material.

Läs på skyltarna ute på sopstationen!

 

Tänk på larmet!

Under dagtid är omklädningsrummet inte larmat. Gå alltid in via dörren som är vid entrén. Kontakta vaktmästaren om ni av någon anledning inte kommer in genom denna dörr. Ni får INTE gå in genom den andra ingången för då går larmet.

 

Frågor? Har något tagit slut?

Om ni har några frågor eller saknar städmaterial, vänligen ta kontakt med Malin Hallberg (Isabells mamma) tel. 0451-183 27, 076-125 72 76, This is a mailto link

Uppdaterad: 2017-08-26 17:03
Skribent: Jenny Nilsson (red. Kristin Demuth)

Postadress:
Tyringe KS - Konståkning
Paradisgatan 32-38
28232 Tyringe

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info