Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Sista showinfon"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Sista showinfon


Så är det snart dags! Idag och imorgon byggs det för fullt, torsdag är det dags för genrep och sedan... showdagar!

Vi i showkommittén hoppas ni alla har koll på era uppgifter inför showen och hjälper till så gott det går. Skulle det vara att ni tycker att ni skulle kunna göra mer får ni gärna höra av er!

Samling innan showerna. Ankomst innan varje show är senast 45 minuter innan showstart.
SS och KS har en liten genomgång med Sofia i respektive omklädningsrum innan varje ordinarie show.
Alla åkare över SS och KS kommer ha en kort info med Michaela och Felicia bakom kulisserna inför varje ordinarie show. Åkarna samlas då uppe på läktaren och placerar sig på stolarna. Vid detta tillfälle bör åkarna vara ombytta till kläder för sitt första nummer, men de behöver inte ha skridskorna på sig. Det finns tid att snöra på sig dessa efteråt. Mer exakt tidpunkt får ni av Michaela eller Felicia vid varje tillfälle.

Glöm inte fikaschema med kakor och kaffe! Fika/kaffe lämnas av vid kaféet under klubbrummet 45 minuter innan showen börjar. 
Bocka av vid ert namn på listan som finns där så att vi vet att alla har lämnat fika/kaffe.
Tänk på att det som bakas ska kunna säljas styckvis för 10:- per kaka, exempelvis bullar, muffins, chokladbollar (inte för små).

Lotteriet. Det är hög tid att lämna in era vinster till lotteriet, om ni valt det alternativet vid anmälan. Är ni osäkra på hur ni år anmälda så står det på dokumentet med betalinfo för showen.  Senast torsdag 19/4 måste priserna finnas på plats i klubbrummet, väl uppmärkta med åkarens namn. 

Marknadsföring. Evenemanget är delat via Facebook. Dela gärna vidare till vänner och bekanta om ni inte redan gjort det. Två-tre klick är allt som behövs. ;) 
Norra Skåne har skrivit ett fint reportage om oss. Tyvärr bakom betalvägg, men man kan se bilderna och sprida informationen om vår fina show!
Biljettförsäljningen får gärna höjas ytterligare. Det finns också möjlighet att köpa biljetter vid insläppet!

Skolshowerna. Mellan skolshowerna serveras maten för er som beställt det på Kurhotellet. Föräldrar och gruppföräldrar hjälps åt så barnen kommer dit och tillbaka. Maten står serverad kl. 10.45

Showen i övrigt. 
För er som har uppgifter och är inbokade på att hjälpa till.  Ta en extra koll på bemanningsschemat så att ni inte missar om ni har något pass inbokat. Tänk på att
t ex fika-tjänst kräver lite uppdukning. Kom i tid!
De som jobbar i insläpp/biljettförsäljning/programförsäljning samt med lotteriförsäljning på läkarna i pausen kommer ha funktionärströjor på sig. Det kommer även vissa i bemanningen "på golvet" ha så att man enkelt vet vem man kan kontakta om man har några frågor.
Gruppföräldrar har reflexvästar!
Bakom kulisserna finns det gruppföräldrar i varje omklädningsrum. De är dem som ser till att gruppen kommer ut till isen.
Övriga föräldrar som finns på plats blir kvar i omklädningsrummen. Detta för att alla åkare ska få utrymme och kunna ta sig fram snabbt och lätt!
Tänk också på att det är endast tillåtet med en vuxen per barn i omklädningsrummen för SS och KS.)

Vi ber att åkarna tar med sig någon baddrock av något slag. Detta för att inte visa showkläderna i pausen även om de är ombytta samt för att skydda showkläderna när åkarna fikar eller äter något.
Åkare och föräldrar ansvarar själva för att se till att man har fika eller går ut och köper sin korv själv i pausen. En egen åkarkö kommer finnas till grillkorven! Tar ni med fika...tänk på att choklad och annat kladdigt kan smälta och ge fläckar på kläderna. Trots badrock... 

Sminkschemat finns som ni vet också publicerat och gäller grupp A-G samt killarna. Var snälla och följ schemat. Skulle det absolut inte gå pga andra omständigheter, vänligen kontakta Felicia Hedlund och hör om/när hon har möjlighet att ta emot i annan grupp. 
Tänk på att vid ankomst till sminkningen vill vi att ni själva har tagit på er foundation alt. puder. Vi kommer endast sminka ögonmake-up samt lägga på rouge. Mascara/lösögonfransar och läppstift får man ta med sig själv för att få hjälp med det också.
INGA åkare från SS och KS kommer att sminkas av föreningen i år. Vill era barn i dessa grupper ha lite glitter och mascara går det självklart bra, men det ordnar ni föräldrar själva till era barn. Ett tips är att gå ihop flera och fixa. En burk glitter räcker långt! :)

Ev. fotografering sker UTAN blixt under show!

Då önskar vi i showkommittén fantastiska dagar! Nu kör vi!

Inga nyheter är skapade

Bild på skridskoskola för vuxna

 

Tyringe KS tackar sina sponsorer:

 

 

Hemköp

 

http://www.skogsbymontage.com/

 

Sparbanken Skåne

 

Sot o Vent

 

 

SVB

 

LF_09_ny_bf_cmyk_005271

 

Finja

HäGymnasier

HörgerudsEL

 

 

Postadress:
Tyringe KS - Konståkning
Paradisgatan 32-38
28232 Tyringe

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: tranare@tyringeks.se

Se all info