Hoppa till sidans innehåll

Sista showinformationen


Sista showinformationen

Så är det snart dags!

Lotteri
Ni som valt att lämna in lotterivinster, gör detta under Show-veckan. Måndagen den 22/4 till torsdagen den 25/4 kommer det finnas avsedda lådor/backar i klubbrummet där ni kan lämna era vinster. Vinsterna ska ej vara inslagna såvida det inte består av flera delar (i så fall slår ni in dem i cellofan så man tydligt kan se vad det är). Det ska vara vinster till ett värde på 150 kr/åkare som man ska lämna in. Märk dem med åkarens namn, så de kan bockas av vem som lämnat in. Vad det är för vinster väljer ni själva, det är bara fantasin – och kanske plånboken – som sätter gränser men tänk på att det ska vara något som ni själva / era barn ska vilja vinna!

Dela och gör Reklam för vår fina Isshow
Vi har delat evenemang via Facebook:  isshow 2019, Turn Back Time. DELA detta evenemang. Dela gärna också vår reklamfilm som ligger på Facebook: Tyringe KS - Klubbrum. Biljettförsäljningen får gärna höjas ytterligare. Det finns också så man kan köpa biljetter vid insläppet!

Lokaltidningen har haft en artikel om vår isshow och Norra Skåne kommer till genrepet den 11/4.

Inför showerna
TÄNK PÅ!

  • Märk upp åkarnas skridskoskydd med namn.

  • Ev. Fotografering sker UTAN blixt under show!

 

Genrep v. 15:
Till genrepet vecka 15 kommer tränarna ha börjat med Rock & Roll Elvis och Finalen men kommer inte vara helt klara (genrepen kommer tidigare i år pga påsken).  Under dessa genrep kommer musiken till dessa nummer att spelas och åkarna kommer åka så långt de lärt sig. De kommer sen träna mer på dessa nummer fram tills showen.

Vecka 17:
Tisdag den 23/4 och onsdag den 24/4 kommer det byggas kulisser. Torsdag den 25/4 är det genrep. Efter detta genrep kan man lämna kvar sina saker i omklädningsrummen.

Skolshowerna:
Mellan skolshowerna serveras maten för er som beställt det på Kurhotellet. De föräldrar och framför allt gruppföräldrar som hjälper till under skolshowerna hjälps åt så att barnen kommer dit och tillbaka. Maten står serverad kl. 10.45. Återsamling igen på Tyrs hov för nästa show kl.11:30.

Arbetsuppgifter / Bemanning:
Vi i showkommittén hoppas ni alla har koll på era uppgifter inför showen och hjälper till så gott det går. Skulle det vara att ni tycker att ni skulle kunna göra mer får ni gärna höra av er! Om ni har gjort byten av era arbetspass så meddela dessa senast den 18/4 till This is a mailto link så att bemanningsschemat uppdateras.

Biljett/Insläpp, Sjukvårdsansvarig, Bord bakom kuliss, Programförsäljning och försäljning på läktaren: Uppe i klubbrummet finns blå tröjor till er.

Gruppföräldrarna i SS: Gruppföräldrarna i SS har reflexvästar och det kommer delas ut 1 passerkort till de som hjälper sitt barn i omklädningsrummet. 1 förälder/barn.

Showkommittén: kommer bära nyckelband märkta med Showkommitté. Kontakta dem ifall ni undrar något.

Bakom kulisserna
Bakom kulisserna finns det gruppföräldrar i varje omklädningsrum. Det är dem som ser till att gruppen kommer ut till isen. (Övriga föräldrar (gäller SS) som finns på plats blir kvar i omklädningsrummen.  Detta för att alla åkare ska få utrymme och kunna ta sig fram snabbt och lätt!

Rose och Li kommer ha en info bakom kulisserna för gruppåkarna (grupp A till G). Detta gäller inför varje show. Dessa åkare ska vara på plats på läktaren en timme innan showen börjar. Sofia T kommer informera Skridskoskolan (Grupp H och I) i respektive omkl.Rum.

Vi ber att åkarna tar med sig någon badrock av något slag. Detta för att inte visa showkläderna i pausen (Om de går ut bland publiken).

Kaffe / kakor till försäljningen
Alla åkare som är med i showen kommer även i år att få lämna in Kaffe eller kakor till försäljningen. Det kommer inom kort komma ett fikaschema över vad man ska ta med sig. Lämna det i Entrén 45 min innan showen och bocka av er på listan som finns på plats.

Kaffe: 2 fulla termosar/åkare.

Kakor: STORA kakor som ex. Kanelbullar, Långpannekakor eller stora muffins. Det är 15st kakor/åkare. Har man Syskon är det 10st/ åkare.


Egen mat
Åkare och föräldrar ansvarar själva ifall man vill ha något att äta i pausen. Tar ni med fika... tänk på att choklad och annat kladdigt kan smälta och ge fläckar på kläderna (Inte så kul kanske).

För er som vill ta med egen mat eller fika mellan showerna, så är sal 3 (Bakom cafeterian) bokad så man kan sitta där. Där är öppet:

Lördagen kl.12.00 - 15:30
Söndagen kl.12.00 - 15.00.

OBS! tänk på att ni själva får ta med mat, bestick, tallrikar, glas och servetter.

Sminkschema
Sminkschema kommer läggas upp när det närmar sig. Detta gäller grupperna A till G. Vill någon i Skridskoskolan sminka sig är det Ok, men det ordnar man i så fall själv.

Då önskar vi i showkommittén fantastiska dagar! Nu kör vi!

Hälsningar

Showkommittén

Uppdaterad: 31 MAR 2019 22:15 Skribent: Showkommittén
Epost: Adressen Gömd


KÖP BILJETTER HÄR!

 

Tyringe KS tackar sina sponsorer:

 

 

Hemköp

 

http://www.skogsbymontage.com/

 

Sparbanken Skåne

 

Sot o Vent

 

 

SVB

 

 

Finja

HäGymnasier

HörgerudsEL

 

 

Postadress:
Tyringe KS - Konståkning
Paradisgatan 32-38
28232 Tyringe

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info