Hoppa till sidans innehåll

Schemakoll

09 JAN 2019 09:02
Vi har nytt schema för våren 2019. Vi ber därför alla föräldrar och åkare att se vilka tider som deras barn/de ska träna på så att man kommer på rätt träningstid. Mer info nedan.
  • Uppdaterad: 09 JAN 2019 09:02

Hej föräldrar,

Vi tränare har gjort en del förändringar i grupperna och därmed också i träningstiderna. Om man under hösten inte tränade med sin grupp vissa pass utan med en annan grupp så gäller det inte längre om man inte har meddelat det till This is a mailto link.

Vi tränare har gjort schemat och gruppindelningen för att åkarna ska få ut så mycket som möjligt av sin träning. Det finns alltid specialfall som gör att man eventuellt måste träna på en annan tid än sin grupp, men det är vi tränare som beslutar vilken tid det i så fall blir på

Alla specialtider från hösten 2018 är alltså borta och nya beslut måste fattas för schemat för våren 2019. Vi är också medvetna om att de nya tiderna kanske är svåra att få ihop, men hör av er till oss så att vi kan se om vi kan hitta en lösning. Kom ihåg att samkörning är ett bra sätt att lösa skjuts till träningar på, men man får vara beredd på att kanske vänta på den man samkör tillsammans med. Tiden man väntar på kan användas till nerjogging och stretching, läxläsning och att äta något efter sin träning, saker som ändå behöver göras.

Mejla This is a mailto link snarast möjligt om du/ditt barn behöver träna på en annan tid.

Vi tränare är medvetna om att alla åkare inte vill eller kan träna alla sina träningstider, men vi måste veta vilka träningar som åkarna i så fall avstår från. Vänligen meddela om det är så att ni/ert barn väljer att inte träna vilka pass och meddela det till oss så att vår träningsplanering kan göras ännu bättre. Detta meddelas till samma adress som ovan, This is a mailto link.

Med vänliga hälsningar,
Rose & Li

Skribent: Li Bäckdahl
Epost: Adressen Gömd


KÖP BILJETTER HÄR!

 

Tyringe KS tackar sina sponsorer:

 

 

Hemköp

 

http://www.skogsbymontage.com/

 

Sparbanken Skåne

 

Sot o Vent

 

 

SVB

 

 

Finja

HäGymnasier

HörgerudsEL

 

 

Postadress:
Tyringe KS - Konståkning
Paradisgatan 32-38
28232 Tyringe

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info