Hoppa till sidans innehåll

Bokning av tid till hundutställning

01 APR 2018 23:24
I år låter vi er boka tiden för hundutställning, först till kvarn!
  • Skapad: 01 APR 2018 23:24

Voff!

Tyringe Konståkningssällskap har under ett antal år varit Nordskånska Kennelklubben behjälpliga under deras årliga hundutställning. Detta arbete ger TKS en bra slant i kassan så att vi kan hålla åkaravgifterna på en rimlig nivå. Därav är denna insats obligatorisk för alla som åkt säsongen 17/18.

Arbetet vi gör är att bygga upp utställningen (tors-fred) med ringar, tält, parkering mm. Under utställningen (lörd-sönd) fixar vi fika till domare, tar betalt och guidar på parkeringen, sköter insläpp och vaccinationskontroll vid entrén, tömmer sopor mm. Under söndag eftermiddag och kväll river vi det vi byggt upp:)

Helgen på hundutställningen brukar ge oss TKS:are en fin gemenskap och det går utmärkt att ta med hela familjen på denna aktivitet. Alla kan bidra med något arbete. Ta gärna med egen fika. Under lördagen och söndagen finns matförsäljning på området.

Boka in er på två pass/familj som passar er. Skridskoskolans åkare bokar ett pass/familj. Boka senast den 20 april så att hundkommittén kan göra schemat klart. Tack för att ni respekterar detta!

Har ni frågor så hör av er till Jenny Nilsson, 0708-134714.

Länk till anmälan

Skribent: Hundkommittén
Epost: Adressen Gömd

 

Tyringe KS tackar sina sponsorer:

 

Hemköp

 

http://www.skogsbymontage.com/

 

Sparbanken Skåne

 

Sot o Vent

 

 

SVB

 

LF_09_ny_bf_cmyk_005271

 

Finja

HäGymnasier

HörgerudsEL

 

 

Postadress:
Tyringe KS - Konståkning
Paradisgatan 32-38
28232 Tyringe

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info