Hoppa till sidans innehåll

Syintresserade sökes till Isshowens sygrupp!

07 OKT 2018 21:17
Gillar du att sy? Eller någon anhörig till dig? Vi behöver få ihop ett glatt och kreativt gäng till Isshowens sygrupp!
  • Skapad: 07 OKT 2018 21:17

Tiden går fort och det är återigen dags att börja tänka på vårens show. Detta året går vi ut tidigt och söker personer till vår sygrupp. Målet i år är att få tag på våra syintresserade medlemmar som kan hjälpa oss få fram barnens och ungdomarnas fina dräkter.

Tanken är att sygruppen gemensamt tar fram dräkterna till showen och hjälps åt med kreativa lösningar för att göra ombytena för åkarna så smidiga som möjligt.

I år kommer vi ha till stor del färdiga mönster på olika grundplagg, som sen används till att få fram mönstren till våra dräkter.

Underlaget till hur dräkterna ska se ut kommer från tränarna och showkommittén medan sygruppen får idéerna att bli verklighet.

Är du eller någon annan du känner intresserad av att vara med så maila dina kontaktuppgifter till This is a mailto link alternativt kommentera direkt under inlägget på Facebook.

Med en sygrupp kommer dräktskapandet gå mycket smidigare för alla då alternativet är att vi måste portionera ut alla dräkterna proportionerligt på grupperna utifrån hur många nummer de medverkar i.

Skribent: Matilda Persson
Epost: Adressen Gömd


KÖP BILJETTER HÄR!

 

Tyringe KS tackar sina sponsorer:

 

 

Hemköp

 

http://www.skogsbymontage.com/

 

Sparbanken Skåne

 

Sot o Vent

 

 

SVB

 

 

Finja

HäGymnasier

HörgerudsEL

 

 

Postadress:
Tyringe KS - Konståkning
Paradisgatan 32-38
28232 Tyringe

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info