NewBody

Då var det dags att starta säsongens Newbody försäljning.

Precis som förra året kommer alla TKS grupper inklusive skridsko- och konståkningsskolan att delta i försäljningen.

Vi ber er att registrera er på följande länk : https://www.newbody.se/reg/TCUUXJM

VIKTIGT att alla gör detta direkt eftersom det kommer att komma information via Newbody hemsidan. Vi vill också att alla uppdaterar sin försäljning löpande (och inte allt sista dagen).

Vårt mål är att vi säljer 5 paket per åkare/familj.

Newbody har bra produkter till bra priser så Newbodys varor kan vi sälja med gott samvete!! I årets katalog ingår utöver de vanliga klädesplaggen även tvål, krämer, doftljus, kryddor och saffran som är ett måste till julbaket!!

Försäljningen kan påbörjas nu och stängs 15:00 den 29 november. Efter det så skickas en gemensam beställning till Newbody. Varorna kommer sedan att levereras till TKS (återkommer med adress) ca andra veckan i december. Vi kommer att ha en utdelning av varorna till er alla ett specifikt datum och tid. Ni har sedan en vecka på er att leverera varorna till era kunder och ta in betalning. När alla era kunder har betalt så skall ni swisha (återkommer med nummer) den totala summan till TKS innan den 20 december.

För alla som inte har gjort Newbody försäljning tidigare så kommer vi att ha ett informationsmöte i TKS klubbrum söndagen 25 november 10:00 och torsdagen 29 november 18:00. 30 min efter mötena stannar jag kvar och delar ut katalogerna.

Välkomna!!

Jerry

Har ni frågor så hör av er till mig via email Jerry.bengtsson@tyringeks.se

]]>