COVID-19 – Ny information 2020-11-17

Nedan följer ny information kring Tyringe KS och COVID-19.

Föräldrafritt i ishallen
Från och med idag, 2020-11-17 uppmanar vi till föräldrafritt i ishallen, vi ber alla ta ansvar och respektera detta. Detta gäller hela föreningen, både tävlingsåkare och skridskoskolan.
Är ert barn så pass litet att er uppmärksamhet kan behövas ber vi er att uppehålla er i korridoren vid huvudentrén utanför simhallen, detta så att tränarna vet var ni finns.

Skridskoskolan
Vi fortsätter att dela grupperna. Sofia Thörn har tidigare meddelat tider, dessa kommer ändras, ny information kommer från Sofia T inom kort både om tider och från och med när dessa börjar gälla. Detta gör vi för att grupperna i vanliga fall är för stora för att kunna träna i dagens situation. Vi gör så mycket vi kan för att hålla skridskoskolan öppen.
Flera andra föreningar har valt att pausa träningen för skridskoskolan, vi uppmuntrar gärna till träning, men under ordnade former för att anpassa verksamheten.

Julshow
Eftersom tiderna är som dom är så väljer vi att ställa in årets julshow.

Stanna hemma
Om du varit i kontakt med någon som är eller nyligen har varit sjuk, uppmanar vi till att ni stannar hemma tills ni enligt gällande rekommendationer vet att ni själva inte blivit eller är smittade. Detta gäller även om någon i familjen är sjuk, då stannar man hemma tills alla i familjen varit symptomfria enligt de rekommendationer som finns.

Vi uppmanar även att åkare i föreningen som fått konstaterad smitta meddelar detta till styrelsen. Självklart stannar personliga uppgifter inom styrelsen och kommuniceras inte ut till andra medlemmar. Anledningen till att vi vill veta är för att snabbt kunna vidta ytterligare åtgärder att begränsa smittspridningen.

Hälsningar,
Styrelsen, Tyringe KS (styrelsen@tyringeks.se)
]]>