Uppmaning till föräldrar och åkare som använder klubbrum och omklädningsrum

  1. När ni använt något som behöver diskas, lämna inte det i vasken. Ställ heller inte odiskade saker i diskstället. Allt som stod i stället fick diskas om, i vasken stod en skål och fullt med nudlar. Sköts inte disk och annat kommer porslin och bestick plockas undan, då får man ha med sitt eget och ta hem och diska.
  2. Plocka upp det ni tappar på golvet. Det var enormt mycket småbitar av nudlar och annat på golvet. Det är OK att spilla/tappa saker, men plocka upp det och torka av bordet när ni ätit. För allas trevnad.
  3. Glöm inte er städvecka, det är alltid viktigt att det städas, ännu viktigare nu i dessa tider!
  4. Det enda som får vara i omklädningsrummet i form av mat & dryck är vatten. Inget annat. Risken är stor att råttorna kommer in i omklädningsrummet. Det är mindre kul om skridskor för en kvarts miljon äts sönder av råttor. Alltså, INGEN mat eller dryck förrutom vatten i omklädningsrummet.
  5. Bifogat finns ett exempel på hur det såg ut i vasken samt en bild på en lista som finns både i omklädningsrum och klubbrum där man fyller i när man städat.
  6. Det har börjat flyttas på/gömmas saker i omklädningsrummet igen, detta måste direkt upphöra, det har varit en följetong under ett par säsonger och är absolut inte OK! Fortsätter det får vi tillfälligt låsa omklädningsrummet för åkare vilket skapar en onödig krånglighet för de flesta.

]]>