Inställd isshow

Isshow
Vi i styrelsen måste nu framföra det tråkiga beskedet att årets upplaga av showen kommer ställas in. Det finns många anledningar, en är att vi inte vet hur situationen ser ut fram tills showen skulle ägt rum. Den andra är att ishallarna var stängda en månad och mycket träning missades under den månaden, den ska nu tas igen och då finns inte utrymmet att genomföra
showträning. Som riktlinjerna ser ut nu kan vi inte genomföra showträning då grupperna blir för stora, och detta vet vi inte när det kommer ändras.
Beslutet har tagits tillsammans med tränarna och showkommittén och vi har försökt hitta en lösning tillsammans utan att lyckas. Beslutet har istället landat på att vi siktar på 2022 som även innebär 30-årsjubileum för föreningen.


Längre fram
Eftersom showen inte blir av så siktar vi på att kunna genomföra någon annan typ av aktivitet för åkarna längre fram under säsongen. Vi för just nu diskussioner med kommunen om att få tillgång till ishallen längre till normal timtaxa. Detta innebär att säsongen förlängs in i maj för de som vill fortsätta åka då. Mer information om detta kommer vi delge längre fram.
Vi förstår att detta inte är roligt för någon och speciellt inte för åkarna. Men med de riktlinjer vi har så ser vi ingen möjlighet att genomföra det på ett bra sätt. Det är just nu extra viktigt att stötta barnen i sin idrott och förklara att allt kommer bli träningen i sinom tid kommer återgå till det vanliga igen. Idrotten är för många en viktig del i vardagen och en viktig del i barnens välmående och i dessa tider är det extra viktigt att uppmuntra dem till träning.