COVID-information 2021-02-07

Imorgon öppnar ishallarna igen för alla födda 2002 eller tidigare. Nedan följer lite information kring verksamheten.

Födda 2002 och tidigare
Den enda ändringen i restriktionerna gällande vår verksamhet är att gränsen för 2004 ändras till. Detta efter de besked regeringen och kommunen gick ut med. Berörda åkare tränar nu med sina vanliga grupper enligt schemat.

Alla
Inga föräldrar i ishallen eller i anläggningen (såsom foaje och liknande). Detta gäller både på Tyrs Hov och Österås. Vi har fått höra att där varit föräldrar i foajen på Österås, därav förtydligar vi detta igen. Det är viktigt att vi följer alla rekommendationer från kommunen, folkhälsomyndigheten och regeringen så vi kan fortsätta bedriva vår verksamhet.

Stanna hemma
Om du varit i kontakt med någon som är eller nyligen har varit sjuk, uppmanar vi till att ni stannar hemma tills ni enligt gällande rekommendationer vet att ni själva inte blivit smittade. Vi uppmanar även att åkare i föreningen som fått konstaterad smitta meddelar detta till styrelsen. Självklart stannar personliga uppgifter inom styrelsen och kommuniceras inte ut till alla medlemmar. Anledningen till att vi vill veta är för att snabbt kunna vidta ytterligare åtgärder att begränsa smittspridning.

Kontakt till styrelsen är styrelsen@tyringeks.se , kontaktuppgifter till representanter i styrelsen finns
på hemsidan under menyn Allmänt->Klubborganisation.