Tillbakablick på säsongen 2020/2021

För ett par veckor sedan skickade vi ut ett formulär, många fyllde i detta formulär och vi har därmed fått fram något av ett betyg på föreningen. Vi vill med detta inlägg uppdatera er på vad denna undersökning har gett oss. En beskrivning av hur vi tolkat svarsresultaten finns under tabellen.

FrågaSnittbetyg (Skala 1-5)
Träningsmängd (3 innebär att det är lagom mycket)3.4
Träningarnas upplägg och innehåll4.5
Hur bra föreningen är på att behandla alla lika4.6
Gemenskapen i föreningen4.3
Föreningens läger i allmänhet4.4
Att ha en variation av dans, fys och många ispass på läger4.5
Att ha olika gästtränare på läger4.6
Lunchen på lägren3.5
Hur föreningen hanterat och informerat om COVID-194.7
Hur föreningen informerar om läger, träning och allmänt vad som händer i föreningen4.3
Hur stor sannolikhet att man fortsätter åka nästa säsong4.7

Som vi ser, när vi tittar på alla siffrorna så kommer vi fram till att den absoluta merparten trivs i föreningen, man tycker både tränarna och träningarna är bra. Föreningen behandlar sina medlemmar lika och gemenskapen i föreningen är bra. Våra läger är uppskattade, både i variation mellan olika träningsformer (dans, fys och is) och att vi bjuder in gästtränare uppskattas också. Lunchen tycker man är OK, lunch är svårt att få att passa alla, men vi ska göra vad vi kan för att försöka lyfta detta inför nästa läger vi kan erbjuda lunch på.

Styrelsen har arbetat bra med COVID-19 och de restriktioner detta inneburit om man frågar medlemmarna, vi är även ganska bra på att informera på ett tydligt sätt när det kommer både till COVID och andra delar. Nästan alla som svarat på enkäten kommer med stor sannolikhet fortsätta åka nästa säsong.

Vi har nu fått ett underlag som beskriver för oss vad vi ska arbeta med, vi kommer använda detta underlag som grund när vi planerar inför nästkommande säsong. Vi tackar alla de medlemmar som svarade på formuläret och på sätt hjälper oss att bli bättre.