Till föräldrar i skridskoskolan

Som ni kanske fått höra från barnen så kommer Sofia Thörn att “lägga skridskorna på hyllan” som tränare. Sofia har genomfört ett antal år i Tyringe KS som ansvarig för skridskoskolan, något hon gjort med bravur. Även Magdalena och Emma kommer lägga sina skridskor nästa säsong för vidare studier på annan ort, de har precis som Sofia, hjälpt till länge med skridskoskolan och gjort det på ett föredömligt sätt. Självklart kommer alla även avtackas under vår nästkommande show i vanlig ordning!

För att ersätta Sofia har vi ökat Jennifer Gencel’s tjänst, hon kommer ta hand om barnen genom överlämnande V14 och 15 och kommer hålla i träningen från och med V16. Till sin hjälp kommer vi fortsatt förse henne med aktiva åkare som hjälptränare.

Jennifer har tidigare varit åkare i Malmö Konståkningsklubb och bland annat deltagit på 4 SM samt varit med i Svenska Konståkningsförbundets satsning Ungdomslyftet. De senaste året har Jennifer varit tränare för våra tävlingsåkare, något hon kommer fortsätta att vara även nästa säsong, innan dess spenderade hon 1 och 1/2 år som vikarierande huvudtränare i Höörs Konståkningsförening.

Har ni några frågor kring detta är ni välkomna att kontakta styrelsen via styrelsen@tyringeks.se eller Jennifer direkt genom jennifer@tyringeks.se

Vi har i år väldigt många intressenter av fortsatt träning i April/Maj, detta fick vi lösa genom att avsätta extra tid för skridskoskolan, något vi är väldigt glada över.

Önskar er alla en fortsatt bra vecka och en riktigt glad påsk!