Satsning nummer 1 för 2021/2022

Nästa år fyller TKS 30 år, det känner vi som en bra tid att göra en rad olika satsningar. Den första är att vi, med våra tränares hjälp har valt att införskaffa en massa nytt material för våra FYS-träningar. Tränarna har tillsammans med styrelsen inhandlat material för att utveckla vår off-ice träning.

Vår förhoppning med denna satsning är att se fler som verkligen kommer och kämpar på off-ice träningarna. Off-ice är lika viktigt som is-träningarna då det fungerar både skadeförebyggande och bygger muskler och teknik som krävs på isen. Prata gärna med tränarna om ni är nyfikna på vad satsningen kommer innebära för kommande säsong!

Fler satsningar kommer presenteras framöver, vi ser nu fram emot en avslutande del av säsongen som blir en förberedande del inför kommande säsong. En säsong vi hoppas på att återigen får återgå till tävling, test och andra föreningsaktiviteter som varit omöjliga att genomföra den gångna säsongen.

Lite av det som inhandlats är Blazepods (se film nedan), Bosu-ball (halv pilatesboll för både hopp och balansträning), resistansband, viktband, m.m

Bland annat har Blazepods inhandlats