Inställd träning tisdag och onsdag

Till följd av den situation som råder på tyringe skolas högstadie har styrelsen valt att ställa in alla träningar även tisdag och onsdag. Ungdomarna i årskurs 7-9 kommer ha studier hemifrån till och med onsdag, därav väljer vi att ställa in träningarna till och med samma dag. Det är tufft att balansera mellan att låta åkarna träna och samtidigt minska smittorisken i verksamheten, men vi väljer med detta beslut att ta det säkra före det osäkra. Besked om torsdagens träningar kommer tyvärr inte kunna delges förrens sent onsdag kväll då vi kommer följa utvecklingen noga och förmedla informationen först när vi vet mer!

Har ni frågor kring detta, välkomnar vi er att maila styrelsen@tyringeks.se, vi svarar så snabbt vi kan!

Vi önskar er en fortsatt bra kväll!