Återupptagen träning

Jag vill börja med att tacka mina styrelsekollegor för snabbt uppställda digitala möten för att hantera den situation som rådit på skolan i Tyringe, men även för att tidigare under säsongen ställt upp på snabba möten! Vi har med kort varsel samlats och fört en konkret dialog på hur vi kunnat hjälpa till med att förhindra spridningen. Från och med måndag återgår skolan till verksamhet bedriven på plats och vi kommer därmed att återuppta träningarna som vanligt från och med imorgon.

Det sitter en lapp på dörren till omklädningsrummet med “max 3 personer”, denna gäller allmänheten. Våra medlemmar kan sköta det som tidigare, man byter om och sen lämnar man omklädningsrummet så det aldrig är fler än vad som behövs därinne (även om det vid vissa tillfällen är fler än 3). Detsamma gäller klubbrummet, men man äter sin mellis, sen går man därifrån. Läktaren är en helt OK plats att uppehålla sig på!

Vi tackar er alla för er förståelse för gångna veckans inställda träningar och ber er tänka extra noga på de restriktioner som gäller, bland annat:

  • Om du tagit test, stanna hemma tills du fått svar och att det är negativt.
  • Om du träffat någon som konstaterats smittad, stanna hemma tills du själv har ett negativt svar eller garanterat kan anse att du inte är smittad
  • Fortsätt sköt handhygien likt tidigare.
  • Håll avstånd i alla lägen, konståkning är inte en kontaktsport.
  • Håll er uppdaterade, både via Facebook och hemsidan, all info kommer delges där.