Förhoppningsvis test söndag 6/6

Hej!

Senast regeringen och folkhälsomyndigheten hade pressträff angående restriktioner öppnade de upp för att läger och cuper för barn skulle få återtas from 1/6. Vi har nu fått nyheten att det även innefattar tester. Detta betyder att vi har ett test planerat söndagen 6/6 klockan 9.30-11.30

Vi vet ju tyvärr om sedan innan att detta kan komma att ändras med kort varsel, och vi kan därför inte lova till 100% att detta test kan genomföras, utan vi får vänta till 1/6 innan vi kan vara helt säkra. Däremot förbereder vi oss för att kunna hålla testet.

Eftersom testet ligger 9.30-11.30 innebär det att de träningspassen som var planerade på de tiderna är inställda. Tänk på att detta kan komma att ändras igen om vi inte skulle kunna arrangera testet!


Nu håller vi tummarna på att detta besked inte ändras och att vi kan få en trevlig avslutning på säsongen med ett test!