Styrelsemedlem sökes

Vi har en av de äldre åkarna som har slutat åka. Ena föräldern har under några säsonger varit engagerad i styrelsen men kommer av förklarliga skäl inte vara kvar kommande säsong.

Vi efterlyser därmed någon som är intresserad, vi ser gärna att det är en representant som för närvarande har åkare i skridskoskolan då stor del av satsningen nästa år kommer innebära att vi arbetar mycket med just skridskoskolan.

Om du, eller någon du känner är intresserad, vänligen maila styrelsen@tyringeks.se om ni har frågor eller för att anmäla ert intresse. Vi svarar på allt ni undrar över och skickar vidare intresseanmälningar till valberedningen så de kan presentera detta på årsmötet.

Styrelseuppdrag är ett ideellt arbete och man arbetar med det man hinner och vi tar gemensamt beslut om vad vi prioriterar att få gjort. Finns inga krav på hur mycket eller lite tid man lägger då vi vet att tiden man har ser olika ut från vecka till vecka.

Önskar er alla en fin helg