Styrelsens planeringsdag

På lördag 18/6 kommer hela styrelsen spendera en heldag med kommande säsongs verksamhetsplan samt budget. Det innebär att vi ser över föreningens alla delar och kommer med förslag på förändringar som sedan ska klubbas via årsmötet i augusti.

Har ni förslag eller idéer ni vill att vi tar upp på planeringsdagen så ber vi er vänligen att maila dem snarast till styrelsen@tyringeks.se. Detta innebär inte att idéer eller förslag garanterat blir verklighet, men det garanterar att vi tar upp dem under vårt möte.

Inom kort kommer vi även att anslå datum för årsmötet, ett möte dit alla medlemmar är inbjudna och det mötet som sätter kommande säsong. Vill man framföra förslag på förändringar så gör man det antingen nu innan vårt planeringsmöte eller inför årsmötet. När årsmötet är genomfört begränsas möjligheten till förändringar då mycket är fastslaget redan.

Vi ser nu fram emot säsongen 2022/2023 och hoppas att både vi som förening och att åkarna kan utvecklas i samma takt som gångna säsongen, det har hänt väldigt mycket och fler åkare än tidigare har tagit steget både mellan grupperna i skridskoskolan samt från skridskoskolan till tävlingsgrupperna.

Varma hälsningar,
Styrelsen, Tyringe KS