Kort info från årsmötet

Kort info för er som inte var på årsmötet.

Till ordförande för säsongen 2022/2023 valdes Dick Nordström

Resten av styrelsen (Helena Strid, Sofie Örn, Sofia Stolt, Morgan Bengtsson och Rickard Bengtsson) är intakt utom Jerry Bengtsson som inte ställde upp för omval. På hans plats valdes Tobias Thorgren in.

Valberedningen är oförändrad i form av Elin Sjöö, Lindha Johansson och Therese Strandberg

Revisorer består i år av Camilla Haker och Peter Svensson

Styrelsen presenterade ett förslag att ersätta hundutställningen med en något höjd medlemsavgift samt en extra försäljningsaktivitet, mötet godkände förslaget. Detta innebär att föreningen kommer tacka nej till att förnya kontraktet med NSKK.

Vi gick säsongen 2021/2022 med 115.000:- plus, detta innebär att vi lägger oss på ett negativt resultat i år och detta medför att vi i år inte behöver höja åkavgifterna något extra till följd av hundutställningen. Den vanliga årliga höjningen har dock gjorts med 50:- / termin.

Mer information kommer i form av verksamhetsplan under veckan. Där står alla nya avgifter med som godkändes under årsmötet.