MP-Skating

Vi har nu kommit fram till ett avtal med MP Skating AB i Stenungsund där de ger oss 10% rabatt på skridskor. Det är upp till den som handlar att berätta att man är från Tyringe KS för att få rabatten. Presentation av MP Skating och vad de kan erbjuda finns här nedan.
Länk till deras hemsida är www.mpskating.com

MP Skating har skridskor från Edea, Graf, Jackson, Risport, Wifa och Aura. Utprovningen av skridskor är väldigt noggrann och de skridskor som kan värmas anpassas direkt i butik. Även skenor finns från både John Wilson och MK. De besitter en stor erfarenhet av skridskor och är utbildade och erfarna ortopedtekniker. Rätt skridsko på rätt fot är det viktigaste och därmed rekommenderar de den skridsko som passar åkarens fot bäst. Vid utprovning kollas fötternas avlastning och vid behov erbjuds även personligt anpassade inlägg efter scanning av fötterna.

IMG_1073 IMG_1080

 

Vi är glada att kunna erbjuda ett samarbete med MP Skating där åkarna i föreningen kan få en rabatt hos ett företag som sätter åkarens fötter i fokus och rekommenderar rätt skridsko.

Mer information finns på deras hemsida www.mpskating.com