Tävlingskalender

Allmän info

Detta underlag är en preliminär plan för TKS åkare, gällande A-åkare är A-serien fast fördelning som läggs av Svenska Konståkningsförbundet, övriga A-tävlingar är deltagandet enl ordinarie anmälan och ansökan till arrangerande klubb.

Tävlingar gällande B- och C-åkare görs anmälan av TKS till arrangerande klubb, deltagandet styrs av TKS tränare som avgör vilka som är klara för att tävla i respektive klasser.

B- och C-åkare är tävlingsdag förlagd antingen lördag eller söndag, undantag är om åkaren har två program, då tävlar åkaren både lördag och söndag i regel.

Det kan uppkomma fler tillfällen för TKS åkare att deltaga i tävlingar som är öppna för A- och B-åkare, då sker anmälan efter samråd med tränaren.

Man får själv bevaka och anmäla sig här på Kansliet Online när TKS öppnar upp för de olika tävlingarna, ingen inbjudan skickas ut till er, mer information kring respektive tävling kommer närmre datumet för tävlingen. Observera att vi inte har mer information än vad vi presenterar. Starttider och liknande kommer oftast inte förrens slutet av samma vecka som tävlingen går av stapeln. Anmälan är bindande.

A-serien

v 37 A-tävling Halmstads KK

v 46 Lund KK

v 48 Osby KK

v 2 IFK Helsingborg

v 14 Karlskrona ASK

 

SYSTEM 2 (Klubbtävlingar/B-tävlingar) 

v 43 IFK Helsingborg

v 47 Karlskrona ASK

v 51 Rögle BK

v 4 GF Idrott

v 8 Mörrums KK

v 12 Malmö KK

 

SYSTEM 1 (Stjärntävlingar/C-tävlingar)

v 41 Trelleborgs KK

v 44 Mörrums KK

v 49 Slottsstadens KK

v 5 Höörs KF

v 6 Tyringe KS

v 9 Halmstads KK

 

Övriga 


v 42 Skånes DM Malmö KK

v 50 SM Västerås

v 5 Semifinal 

v 9 Final 

v 10 Skate Skåne (interclub) Trelleborgs KK

v 13 SKF-trofén (Landskrona) GF Idrott/Lunds KK